Contact

helma van der burg-de Lange
Helma van der Burg
Loopbaancoach Zoetermeer
Tjotterkade 23
2725 GX Zoetermeer
T: 06 1478 4008
KvK: 64880060

Hallo, ik ben Helma en ik wil je graag helpen om uit te zoeken wat voor soort baan het beste bij je past. Een baan die jij leuk vindt, waar je energie van krijgt, waarin je gewaardeerd wordt. Ik zal je inzicht geven in jouw kernkwaliteiten en hoe je die maximaal weet te benutten in je volgende baan.

Ieder mens is mooi, heb vertrouwen in jezelf en zet die volgende stap. Neem met mij contact op voor een vrijblijvend gesprek.


Je hoeft niet de hele trap te zien om een eerste stap te zetten
loopbaanbegeleiding zoetermeer

"Ik ben vooral dankbaar voor dit loopbaantraject en zou mezelf voor de kop slaan als ik met de resultaten hiervan niet verder zou gaan"

"Ik zit nu beter in mijn vel en weet waar ik naar op zoek wil gaan en begin relaxter naar de toekomst te kijken. De gesprekken verliepen op een rustige manier en gaven mij vertrouwen"

"Helma is geïnteresseerd, stelt goede vragen, vraagt door en is op zijn tijd kritisch. Ik vond het een prettige manier van werken. Het traject valt of staat wel met de eigen inzet en inbreng"

"Het was een oase van rust als ik bij jou kwam, jouw oprechte interesse in mij en wat er speelde in mijn leven, voelde vertrouwd en niet zakelijk. Ik ging altijd lichter, rustiger en positiever de deur uit dan ik kwam"

wij gebruiken cookies
dat accepteer ik
meer informatie