Loopbaancoaching Zoetermeer

Een nieuwe stap in je loopbaan vraagt om een loopbaanheroriëntatie. Door gebruik te maken van het Loopbaan Kompas© (een methode van Pharos) wordt met behulp van opdrachten op systematische wijze gezocht naar antwoorden op de vragen wie ben ik, wat kan ik, wat wil en hoe kan ik dit bereiken.

Ik help je inzicht te krijgen in onder andere je kwaliteiten, talenten en wat je belangrijk vindt in een baan. Deze duidelijkheid geeft je energie en kracht en het zorgt ervoor dat je inzicht krijgt in de volgende stap die je in je loopbaan wilt zetten. Ik bied je een traject wat is afgestemd op jouw persoonlijke situatie en behoefte.

Vooraf aan het traject plannen we een kosteloos kennismakingsgesprek. Hiervoor kan je met mij bellen (Helma, 06 1478 4008) of vul het contactformulier in.

Een standaard loopbaantraject bestaat uit acht gesprekken van twee uur. In de praktijk duurt het complete traject ongeveer drie maanden. Tijdens het traject wordt een actieve houding van je verwacht. Ter voorbereiding van ieder gesprek maak je opdrachten vanuit een werkboek.

Een loopbaaninzicht- en persoonlijkheidsvragenlijst (loopbaanscreener) kunnen onderdeel zijn van het loopbaantraject. Deze combinatie van onderzoeken levert belangrijke informatie die richting geeft aan je professionele en persoonlijke ontwikkeling.

Aan het eind van het loopbaantraject maken we een concreet actieplan waarin korte-, middellange- en langetermijn doelen omschreven zijn om de volgende stap in je loopbaan te zetten.

Na dit traject kan ik je eventueel nog extra ondersteuning bieden in het opstellen van je CV, het schrijven van een daarbij behorende motivatiebrief en het voeren van een sollicitatiegesprek.

Alleen wie zich op weg begeeft, doet ervaring op
loopbaanbegeleiding zoetermeer

"Ik ben vooral dankbaar voor dit loopbaantraject en zou mezelf voor de kop slaan als ik met de resultaten hiervan niet verder zou gaan"

"Ik zit nu beter in mijn vel en weet waar ik naar op zoek wil gaan en begin relaxter naar de toekomst te kijken. De gesprekken verliepen op een rustige manier en gaven mij vertrouwen"

"Helma is geïnteresseerd, stelt goede vragen, vraagt door en is op zijn tijd kritisch. Ik vond het een prettige manier van werken. Het traject valt of staat wel met de eigen inzet en inbreng"

"Het was een oase van rust als ik bij jou kwam, jouw oprechte interesse in mij en wat er speelde in mijn leven, voelde vertrouwd en niet zakelijk. Ik ging altijd lichter, rustiger en positiever de deur uit dan ik kwam"

wij gebruiken cookies
dat accepteer ik
meer informatie