Over Gressus, loopbaan­begeleiding

Ik ben Helma van der Burg en werk als zelfstandig en onafhankelijk loopbaancoach.

Het gezegde "Een reis van duizend mijlen begint met één enkele stap" speelt al vele jaren een belangrijke rol in mijn leven. Gressus is het Latijnse woord voor stap of lopen. Ik ga bij iedere verandering uit van een nieuwe stap op een reis van duizend mijlen. Dit kan ook een mooie stap zijn in een loopbaan.

Ook een loopbaan gaat gepaard met verschillende stappen. Soms wil je, al dan niet gedwongen door omstandigheden, een andere richting uit stappen en merk je dat je hierin wel wat ondersteuning kan gebruiken. Die ondersteuning kan ik je geven.

Soms weet je niet meer wie je bent, wat je wil en wat je kan. Als loopbaancoach wil ik je graag ondersteunen in het zoeken naar antwoorden op deze vragen, waardoor jij bewust wordt van je kwaliteiten en daardoor weer in je kracht komt te staan.

Een reis van duizend mijlen begint met één enkele stap
loopbaanbegeleiding zoetermeer

"Ik ben vooral dankbaar voor dit loopbaantraject en zou mezelf voor de kop slaan als ik met de resultaten hiervan niet verder zou gaan"

"Ik zit nu beter in mijn vel en weet waar ik naar op zoek wil gaan en begin relaxter naar de toekomst te kijken. De gesprekken verliepen op een rustige manier en gaven mij vertrouwen"

"Helma is geïnteresseerd, stelt goede vragen, vraagt door en is op zijn tijd kritisch. Ik vond het een prettige manier van werken. Het traject valt of staat wel met de eigen inzet en inbreng"

"Het was een oase van rust als ik bij jou kwam, jouw oprechte interesse in mij en wat er speelde in mijn leven, voelde vertrouwd en niet zakelijk. Ik ging altijd lichter, rustiger en positiever de deur uit dan ik kwam"

wij gebruiken cookies
dat accepteer ik
meer informatie