Het juiste moment voor een heroriëntatie op de arbeidsmarkt?

Ik merk zoals een ieder dat de economie weer aantrekt. Na jaren lang een verlammende angst te hebben gehad om je baan kwijt te raken vragen mensen zich nu weer af of ze nog wel gelukkig zijn met hun huidige baan.

Ik gebruik bij het nemen van een dergelijke beslissing vaak het zoeken naar een nieuw huis als metafoor. Jaren zijn mensen gelukkig met hun huis en toch kan dit langzaam veranderen. De reden zijn divers en varieert met het niet meer kunnen vinden met de buren tot de indeling van het huis die niet meer passend is. Soms zijn mensen dan weer tevreden met een restyling van hun huidige huis en soms willen ze gewoon iets anders.

Het is dan wel fijn te weten waaraan deze nieuwe job moet voldoen

De vergelijking is dus te trekken met mensen die op zoek gaan naar een nieuwe job. Het is dan wel fijn te weten waaraan deze nieuwe job moet voldoen. Wat maakt het verschil dat je plezier hebt in wat je doet en waaraan wil je bijvoorbeeld dat het bedrijf voldoet (bedrijfscultuur, commercieel of dienstverlenend).

Ik bied je de mogelijkheid aan om dit te onderzoeken. Samen richten we ons op het verkrijgen van antwoorden op de vragen wie ben ik, wat wil ik en hoe ga ik dit doen? Er ontstaat een actieplan waarin de stappen staan omschrijven die gezet kunnen worden om de droombaan te bereiken.

Stel niet uit wat vandaag gestart kan worden en benader mij voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek op 06 1478 4008 of vul het contactformulier in dan neem ik contact met je op.

"Ik ben vooral dankbaar voor dit loopbaantraject en zou mezelf voor de kop slaan als ik met de resultaten hiervan niet verder zou gaan"

"Ik zit nu beter in mijn vel en weet waar ik naar op zoek wil gaan en begin relaxter naar de toekomst te kijken. De gesprekken verliepen op een rustige manier en gaven mij vertrouwen"

"Helma is geïnteresseerd, stelt goede vragen, vraagt door en is op zijn tijd kritisch. Ik vond het een prettige manier van werken. Het traject valt of staat wel met de eigen inzet en inbreng"

"Het was een oase van rust als ik bij jou kwam, jouw oprechte interesse in mij en wat er speelde in mijn leven, voelde vertrouwd en niet zakelijk. Ik ging altijd lichter, rustiger en positiever de deur uit dan ik kwam"

wij gebruiken cookies
dat accepteer ik
meer informatie